Nieuws blog december 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hoihoi allemaal, Hier nog even een update om het jaar af te sluiten.

Helaas geen kaartjes meer geplaatst maar wel druk geweest met mijn opleiding kleding maken en ontwerpen. Vandaag plaats ik wel de 2 koffertjes die op de foto staan. Op de collage ziet u ook wat ik zoal aan kleding heb leren maken.Echt superleuk om te doen!

Ook thuis heb ik het een en ander aangepakt om een winkeltje aan huis te realiseren!Voor mijn thuiswinkeltje geldt wel dat u graag even van te voren belt. Al ben ik een huismus, ik moet toch af en toe even weg voor doktersbezoek of boodschappen 😅🤣

De site blijft in de lucht maar zal waarschijnlijk half of eind volgend jaar een aanpassing van de naam krijgen.Ik wil me meer gaan richten op interactieve albums en kleding ontwerpen. Natuurlijk komen er ook nog wel wat kaartjes bij want dat blijft mijn favoriete bezigheid 😊

Uiteraard blijven de kaartjes op bestelling gewoon doorgaan! Of het nou geboorte kaartjes, trouwkaarten of rouwkaarten zijn, voor elk budget is er een oplossing. U kunt mij altijd bereiken door het contactformulier van de website, maar ook door te mailen of appen naar: Info@divine-cards.com Bellen kan tussen 9:00-20:00 uur: 06-38777949.

Bedankt voor uw vertrouwen! En tot in het nieuwe jaar. Lieve groetjes, Astrid 😘☘️

Ontdek meer

September 2023

Hoihoi, Toch nog de blog voor vandaag gehaald! Wat een hitte de afgelopen week! Ik hoop dat jullie er beter mee overweg

Augustus 2023

Hoihoi, Ben ik heel even! Ik heb een nieuwe categorie aangemaakt.Speciaal voor mijn Simba. Ik dacht dat het wel leuk was om

blog Juli 2023

Hoihoi, welkom op divine-cards.com! Allereerst mijn excuses, totaal vergeten de kaarten te plaatsen! Zoals jullie op de foto zien heb ik er